İntikamla Gelen - Jennifer Royce | Kitap Yorumu

Kitap Adı: İntikamla Gelen
Seri Sıralaması: 
Yazar: Jennifer Royce
Yayınevi: Mortena Yayınları
Sayfa Sayısı: 573
Baskı Yılı: 2016
Kitaba Puanım: 5/5
Kayla FiltzWalter'ın en uçuk hayalleri arasında bile bir Dük ile evlenmek yer almamıştı. Fakat babasından kendisiyle evlenmek için izin isteyen Sutherland Dükü sayesinde ayağına gelen kısmeti de geri tepecek değildi.

Hatta lanet olasıca Dük düğünde hemen sonra kayıplara karışmasaydı ona âşık bile olabilirdi.

Sutherland Dükü, Stafford Markisi Falcon Francis Egerton kapısına dayanıp karısı olduğunu iddia eden egzotik ve bir o kadar da çekici ama aynı oranda yalancı bir kadına pabuç bırakacak değildi. Bu tür oyunları çok iyi bilirdi ve tuzağa düşmeye niyeti yoktu. 

Kadının deli olduğuna yemin bile edebilirdi. Ta ki bu egzotik güzel kendisini kaçırıp da evlendiğini bilmediği karısı olduğunu kanıtlayana kadar...
(Tanıtım Bülteninden)

Geveze Kalemler #20 Kum Taneleri - Berna Aslıhan | Kitap Yorumu


Kitap Adı: Kum Taneleri
Seri Sıralaması: Aşkın Hali Sen #1
Yazar: Berna Aslıhan
Yayınevi: Mendirek Yayınları
Baskı Yılı: 2016
Sayfa Sayısı: 544
Kitaba Puanım: 3/5

Geveze Kalemler #20 Kum Taneleri - Berna Aslıhan | Kitap Tanıtımı ve Seri Hakkında Bilgiler

 

Geveze Kalemler Blog Tur ekibi biraz mola verdikten sonra hız kesmeden turlara kaldığımız yerden devam edelim dedik. Her bir kitapta her bir karakterin hayatına konuk olup onları tanırken biz ekipçe gevezeliklerimize devam ediyoruz.
Bu tur konuğumuz da Mendirek Yayınları yenisi Kum Taneleri kitabı. Ciltli baskısı ve kapağının şirinliği ile beğenilerimizi topladı. Rengarenk karakterleri bizi içine çekip, kendi yaşadıklarına ortak etti.

Yazarın basılı ilk kitabı Kum Taneleri, beş kitaplık bir serinin ilk halkası. Berna Aslıhan, Wattpad'de yayınladığı diğer hikayeleriyle okurlarının beğenisini toplamaya devam ediyor.

Kullanıcı adı VisneCurugumm olan Berna Aslıhan'in profiline bakmak için;

Veda - Uğur Hamurcu || Kitap Yorumu

Kitap Adı: Veda
Seri Sıralaması: -
Yazar: Uğur Hamurcu
Yayınevi: Minval Yayınları
Baskı Yılı: 2016
Sayfa Sayısı: 240
Kitaba Puanım: 4/5

Vaucluse'nin arka sokaklarında bir hayalet dolaşıyor; Fransız İhtilali'nin hayaleti...

1700'lü yılların son çeyreğinde Auberge köyünde büyükannesiyle yaşayan Daryll, mutlak monarşinin gölgesinde, hayatı yeni yeni adımlamaya başlamıştır. Burjuvazinin ve varsılların açgözlülüğü, bitmek bilmez hırsları köy halkını ve Vaucluse kasabasını yoksulluğa, çaresizliğe sürüklerken hayat Daryll'a beklenmedik sürprizler hazırlar. Yaşama umudunu kaybetmiş bir halka umut ışığı olmak için her şeyden vazgeçen bir grup gencin Don Kişotvari mücadelesi, ihtilal meşalesinin fitilini ateşler.

Aşkın, kavganın, dostluğun, mücadelenin ve fedakârlığın Fransız İhtilali arkaplanında dokunaklı biçimde işlendiği Veda, akıcı anlatımı ve gerçekçi kurgusuyla, çığır açmış bir devrime ayna tutuyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Papatya Falı - Rachel Gibson || Kitap Yorumu


Kitap Adı: Papatya Falı
Özgün Adı: Daisy's Back in Town
Seri Sıralaması: Lovett, Texas #1
Yazar: Rachel Gibson 
Yayınevi: Nemesis Kitap
Baskı Yılı: 2014
Sayfa Sayısı: 336
Kitaba Puanım: 4/5
Daisy, yüksek topuklu ayakkabılarının bir daha Lovett kasabasının tozuna bulanmayacağına dair kendine söz vermişti. Ama hayat işte… Geri dönmek zorunda kalacağını kim bilebilirdi ki…

Üstelik her şey bıraktığı gibi duruyordu. Kız kardeşi hâlâ biraz çılgındı. Annesi bahçesini pembe plastik flamingolarla dekore etmeye devam ediyordu. Yıllar önce buruk bir hikâye olarak ardında bıraktığı Jackson ise hâlâ eski günlerdeki gibi çekiciydi. Daisy'nin, ona mutlaka anlatması gereken bir şey vardı; bir sır… Yıllarca sakladığı ve artık sonuna geldiği için mutlaka açıklamak istediği bir sır. 

Jackson ise durmadan karşısına çıkan Daisy'nin onu takip ettiğini düşünmeye başlamıştı. Ondan uzak durmaya kararlıydı. Aynı hatayı tekrar yapmayacaktı; yapmayacaktı; yapmazdı, değil mi?! 
(Tanıtım Bülteninden)