Aşkın Kokusunu Aldım - Meral Kır || Kitap Tanıtım

Yazar: Meral Kır
Kitap Adı: Aşkın Kokusunu Aldım
Seri Sıralaması: Sancaktarlar Ailesi #4
Yayınevi: Aspendos Yayınevi
Sayfa Sayısı: 480
Yayın Tarihi: Mayıs 2016

...

Ve beklenen kitap sonunda geliyor!
Seri kapaklarının her biri ayrı ayrı güzelken, Aşkın Kokusunu Aldım kapağı en beğendiğim kapak olduğunu dip not düşeyim :) Yakın bir zamanda raflardaki yerini alacak bu güzellik için
Yolunu gözleyenlere müjde olsun ;)

Aşktan kaçan bir kadın... Aşktan yanarak vazgeçmiş bir adam... Yaralarını sarmalarına engel olan yalanlar ve geçmişten gelen büyük sırlar...

Hiçbir aşk bu kadar imkânsız olmamış ve hiç kimse aşkı bu kadar çok istememişti.

Futboldaki büyük başarılarını antrenörlüğüne de taşıyan Barış Dağlı için hayat, tek ailesi olan Fırat’tan ibaretti. Onu korumak adına, ustaca kullandığı kelimeleriyle karşısındakini çileden çıkaran Serra Sancaktar’ı hayatına dâhil etmeye karar verdiğinde genç kadının menekşe kokusunu hesaba katmamıştı. Üstelik artık kalbi gibi takımı da tehlikedeydi. Hırsına yenilen oyuncusunun ölümünün ardındaki sırlar, karanlık geçmişi yeniden aydınlattığında Barış’ın önce kalbini, sonra da Serra’yı kurtarması gerekecekti.

Güçlü ve başarılı Serra Sancaktar, etrafına ördüğü duvarların arasında örnek bir hayat yaşarken kendini büyük bir skandalın içinde bulmuştu. Üstelik onu, ailesi için bir tehdit olarak gören Serra, hayatını kâbusa çevirmeye kararlı olan Barış Dağlı’nın puslu gözlerine baktığı andan itibaren artık eski Serra değildi.

Her zorluğa direnen Serra’nın gücü bir tek aşka yetmediğinde, kırılan kalbinin parçalarını toplaması hiç kolay olmamıştı. Çünkü tüm bencilliği ve hainliğiyle, başka bir kadının yaktığı bu adama âşıktı.

Soluksuz okuyacağınız bir macera ve her satırında size kendini hissettirecek amansız bir aşk hikâyesi...
15 Mayıs 1979 senesinde, - annesinin tabiriyle- kirazlar henüz çiçek açmamışken Trabzon’da doğan Meral Kır, beş çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda ailesi ile birlikte İstanbul’a taşınan yazar, eğitim hayatına İstanbul’da devam etmiş, evli ve bir erkek çocuk annesidir. Rakamlarla arası iyi olan Meral Kır, on beş senedir aynı şirket bünyesinde muhasebe işleri ile ilgilenmektedir.
Rakamlarla arasının iyi olmasının yanında, kelimelerle aşk yaşadığını dile getiren yazar, bu aşkını ilk kitabı olan Aylardan Aşk’ta okuyucularla paylaşmak üzere yolculuğuna başlamış ve 2014 Haziran’ında ilk kitabını çıkarmıştır. Aylardan Aşk isimli eseri tüm okurlar tarafından çok beğenilince, hemen ardından ikinci kitabı Aşkı Seçtim’i de piyasa sürmüştür. Yazarın yolculuğu Yolum Aşka Düştü kitabından sonra AŞKIN KOKUSUNU ALDIM ile devam etmektedir.


Ateş ve Buz - Aslı Karabulut || Kitap Yorumu

Yazar: Aslı Karabulut
Kitap Adı: Ateş ve Buz
Yayınevi: Müptela Yayınları
Sayfa Sayısı: 440
Baskı Yılı: 2014
Kitaba Puanım: 3 - 3.5

Lâl, Pelin ve Miray… Düz yolda yürürken birdenbire uçurumun kenarına gelip uçmaya hazırlanan üç kadın… Bu yola çıktıklarında ne içinde yanacakları ateşten ne de buz tutacakları kar fırtınasından haberdardılar. Mert'in acımasızlığı, Kenan'ın sertliği ve Akın'ın can yakan çekiciliğiyle karşılaştıklarında akıllarında sadece aşk vardı ve tek dertleri kalplerini korumaktı. 
İnat ettiler, can acıttılar, tutkuyla seviştiler… Birbirinden farklı hayatlar yaşayan üç çift, dünyanın en eski hikâyesinde buluştular. Cennetin ve cehennemin tam ortasında olsa da nihayetinde sadece âşıktılar. Alev alev, cüretkâr ve şehvetli bir hikâye…
(Tanıtım Bülteninden)


Günahkar 2 - Fırtına Hamide || Kitap Tanıtımı


Yazar: Fırtına Hamide
Kitap Adı: Günahkar 2
Yayınevi: Postiga Yayınları
Sayfa Sayısı: 512
Baskı Yılı: 2016

Kitaba Puanım: - 

Gül, dünya ahiret hüznü olan adama koca bir kefen hazırlamıştı. Yüreğinde topraklaşmış adamdan tamamen kurtulmak için de kaçmayı seçmişti. Bol gamlı bir hikâyeden miras kalan kızını da alıp gidecekti uzaklara ve mutlu olacaktı. Gitmek için birçok sebebe sahipken, kalması için hiçbir sebebe ihtiyacı yoktu. "Bazı sökükler dikiş tutmaz Yağız... Biz koptuk." Yağız ona kalması için bir sebep verdi; giderse, kızının velayetini almakla tehdit etti. Her zaman ne istediyse almaya alışmış olan Yağız'ın şartı şuydu; nikâh defterine atılacak küçük bir imza. Gül, metres olmayı kabul etmişti, küçük yaşta anne olmayı kabul etmişti; peki ya Yağız'ın karısı olmayı kabul edecek miydi? Üstelik Yağız kâğıt üstünde bir evliliğe de razı değildi. "Yaşanmış her şeyi bir çırpıda silemem. Bir geçmişimiz olmamış gibi davranamam. Kısacası Yağız, ben sana karılık yapamam!" Yağız Hancızadeoğlu daha önce küle çevirdiği kadını yeniden alevlendirmek isterken; Gül, Yağız'la evlenerek tamamen yok olacağını düşünüyordu. Adam zorla talep ettiği ikinci şansla mutlu olmayı yeğlerken, umutla sarılacağı tek dal tutku olacaktı. Ve kadın bütün varlığı ile bunu görmezden gelecekti. Ama yenilecekti. Ya birbirlerinin mutluluğu olacaklardı... Ya da hüznü...
(Tanıtım Bülteninden)

Yolunu gözlediğim kitap *_*
Kitabı erkenden satın almak için;
...
D&R için; http://bit.ly/23ywgO6
Kitapyurdu için; http://bit.ly/1SDygsT
Okuoku için; http://bit.ly/1ScGYBm
İdefix için; http://bit.ly/23ywkx4


Gözlerinin Esareti - Jennifer Royce || Kitap Yorumu

Yazar: Jennifer Royce
Kitap Adı: Gözlerinin Esareti
Seri Sıralaması: -
Yayınevi: Ephesus Yayınları
Sayfa Sayısı: 573
Baskı Yılı: 2015
Kitaba Puanım: 4,5 - 5

Sevgiye aç bir kadınla… Kalbi buz tutmuş bir adam… Tutkuyu keşfettiklerinde, dönüşü olmayan bir yola girmek zorunda kalırlar...

Küçüklüğünden beri aradığı sevgiyi bulamayan Keira Destina'nın tek bir dileği vardı; kendisini gerçekten sevecek bir kalp. Babası tarafından sürekli hor görülüp, sevgisiz ve korumasız bir hayat süren Keira, şeytanla yaptığı anlaşma sonucu Karanlıklar Lordu'nu öldürmeye kalkıştığında, hayatının altüst olacağından habersizdi. Herkesin, önünde korkuyla titrediği Karanlıklar Lordu tarafından esir alınan genç kız için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.

Karanlıklar Lordu Kayran için, bu namı almak hiç de kolay olmamıştı. Katıldığı tüm savaşlardan galibiyetle ayrılmış, düşmanlarının korkulu rüyası haline gelmişti. Karanlık ruhunun bir tek savaş meydanlarında ışığa kavuştuğuna inanan bu adam, bir gece çadırına gizlice sızan, asil ama hırçın bir güzelin ölümcül saldırısından kendisini korumak isterken, onu bekleyen sürprizin farkında değildi. Gözlerine ilk baktığı an, bu kızın tanıdığı tüm kadınlardan farklı olduğunu anlamıştı. Genç kızın öfkesinin ve cazibesinin ateşi Kayran'ın buz tutmuş, karanlıklar içindeki kalbini sarmıştı. Genç adam için artık tek bir gerçek vardı; bu asi güzel ona ait olmalıydı!
(Tanıtım Bülteninden)

İngiliz Gelin Annabel - Lynsay Sands || Kitap Yorumu

Yazar: Lynsay Sands
Kitap Adı: İngiliz Gelin Annabel
Özgün Adı: An English Bride In Scotland
Seri Sıralaması: An English Bride In Scotland #1
Yayınevi: Olimpos Kitap
Çeviren: Belgin Selen Haktanır
Sayfa Sayısı: 328
Baskı Yılı: 2015
Kitaba Puanım: 4
Asla evleneceğini düşünmemişti. Annesi ansızın onu manastırdan alıp eve götürmek için geldiğinde, Annabel bir rahibe olmak için yemin etmek üzereydi... Böylece, evden kaçan ablasının nişanlısı olan İskoç lorduyla evlenebilecekti!

Bir eş olmakla, bir ev idare etmekle ve özellikle gerdek gecesiyle ilgili hiçbir şey bilmiyordu. Asla âşık olacağını düşünmemişti. Ross MacKay, Annabel'i gördüğü andan itibaren, utangaç ve tatlı müstakbel eşine vurulmuştu...

Annabel'in bedeninin kıvrımlarının da ayrı bir lütuf olduğunu düşünmüştü. Ancak, bir düşman Annabel'in hayatını tehdit edince, Ross onu İskoçya'ya götürdü. Annabel evlenmeyi planladığı kadın olmasa da, arzuladığı tek kadındı.
(Tanıtım Bülteninden)

Geveze Kalemler #4 Linda Howard - Zamansız Fırtına || Alıntılar


Tur kitabımızı ne kadar sevdiğimi anlatsam sabahı bulur, zaten yazarın favori yazarım olduğunu dile getirmiştim.
Tur kapsamındaki akıntılarımıza bir de buradan göz atın ;)

**

O adam kazanmıştı. Kendi ise kaybetmişti. 


***
Arabası gibi yüzünü gölgeleyen şapkası da siyahtı. Siyah şapkalar kötü adamlarla ilişkilendirilirdi, öyle değil mi?


***
“Ağaçlardaki pençe izlerinin ne kadar yüksek olduklarına bakarak istediğiniz boyutta olduğunu söyleyebilirim. İki metre boylarında olmalı ki bu da siyah bir ayı için oldukça büyük bir boyut.”


***
Keşke... diye düşündü. Keşke demenin bir anlamı yoktu aslında, çünkü hiçbir şey geçmişi değiştiremezdi.


***
Neden bu hale düştüğünü düşünmeye artık gerek yoktu. Eğer vazgeçerse ölürdü. Kahretsin!


***
Dare yaklaşınca, “Neredesin? Lanet olsun, bir şey söyle? Konuş benimle!” diye bağırdı.
“Buradayım,” dedi biraz daha yüksek bir sesle. Bir yandan da ağacın dallarından birini yakalayıp biraz doğrulmaya çalışıyordu.


***
Kaba bir adamdı, öfkesi saman alevi gibi birden yanıverirdi ve sabırlı olduğu da pek söylenemezdi. Bu niteliklerin toparlandığı bir adamdan kibar kelimeleri bulma konusunda bir beceri de beklenemezdi. “Belki de gerçekten pislik bir herifim ve bu hallerim pek uzun sürmez,” dedi homurdanarak.


***
Başını hızla geri çekip koyu renk iri gözlerini kocaman açarak ona baktı. “Ne yapıyorsun sen?”
Dare, insanın kalbine işleyen, midesinde tuhaf hisler uyandıran ifadesiyle gülümseyerek, “Seni susturuyorum,” dedi.


***
Yüzü çamura batmıştı. Boğuluyordu. Çamur gözlerine ve burnuna kadar girmişti. Nefes almaya çalıştıkça daha fazla tıkanıyordu.


***
Onu seviyordu. Ya da en azından onu sevebilirdi. Bir eliyle karnına bastırıp içindeki mide bulantısına benzer hissi bastırmaya çalıştı. 


...

Geveze Kalemler #4 Linda Howard - Zamansız Fırtına || Kitap Yorumu

Yazar: Linda Howard
Kitap Adı: Zamansız Fırtına
Özgün Adı: Prey
Yayınevi: Martı Yayınları
Çeviren: Duygu Özen
Sayfa Sayısı: 413
Baskı Yılı: 2016
Kitaba Puanım: 4.5 - 5
Otuzlu yaşlarında, kötü bir evliliği geride bırakmış bir kadın ile ordudaki görevinden ayrılmış, içine kapanık, sert ve çekici bir adamın yolları aynı kasabada av rehberliği yapan iki rakip olarak kesişir. Her şey Angie'nin, müşterilerini götürdüğü av sırasında görmemesi gereken bir cinayete tanık olmasıyla başlar. Genç kadın artık dolu bir silahın yanlış tarafındadır, onu bu beladan kurtaracak tek kişi ise rakibi Dare'dir. Kör edici fırtına patlak verdiğinde olaylar tahmin edilemez bir hızla gelişir. Tehlikenin doruklarına ulaşan bu kaçma kovalamaca, iki rakibi beklenmedik bir sona doğru sürükleyecektir. Gölge Kadın, Gözyaşlarını Sildiğim Gün ve Aşk Tuzağı'yla okurları kendine bağlayan Linda Howard, ateşli duygularıyla savaşmak zorunda kalan karakterleriyle tutkulu bir maceraya daha imza atıyor.

"Dikkat çekici bir hikâye... Romantik gerilim söz konusu olduğunda Linda Howard'ın romanlarından daha iyisini bulmak zor."
-Romance Reader-

"Baştan çıkartıcı bir hayatta kalma hikâyesi. Dur durak bilmeyen bir roman."
-Book Reporter-

"Romantik gerilime vurulan sağlam bir mühür. Kalp atışlarınızı hızlandıracak, güçlü bir mizaha sahip, ateşli bir roman."
-RT Book Reviews-

"Zamansız Fırtına, macerayı ve keskin virajları seven okurlar için tadına doyulmaz bir roman."
-Fresh Fiction-
(Tanıtım Bülteninden)

Kitabı Satın Almak İçin; Zamansız Fırtına - Linda Howard | D&R