Geveze Kalemler #1 Beni Aşka İnandır - Laura Kaye | Karakter & Müzik Listesi


Herkese merhaba, nasılsınız? Benim keyfim gayet yerinde. Heyecanlıyım. Yine güzel bir oluşumun bir parçasıyım. Umarım uzun ömürlü olur ^_^

Geveze Kalemler olarak ilk turumuz ve ilk konuğ7


Tur kitabımız Beni Aşka İnandır'ı merak ediyorsanız ön okuması için Tık Tık :)

...

Tur takvimimiz.


Jocelyn Daniels, eski erkek arkadaşı tarafından değer görmeyip terk edilmiş bir kadın. Joss aykırı bir tarza sahip. Yeşil gözleri, dalgalı koyu renk saçlarının arasındaki pembe balyajları, çok yerden delinmiş kulağının arkasında yıldız şeklindeki ve ayak bileğinin yan tarafında bulunan dövmeleri, dilinde gümüş piercingi ile farklı bir kadın.

Terk eden eski erkek arkadaşı yüzünden kendine olan güveni sarsılmış, kalbi kırılmış; zeki, hazır cevap, eğlenceli ve anne olmayı arzulayan bir kadın.


***
Brady Scott, Özel Kuvvetlerde olan bir asker. Terapisinin verdiği son görevi yerine getirmek için evine geri dönmesi gerekti. Üç aylık bir süreç ile babası ile kapanmamış olan hesabını bitirecek, kendi iç dünyasındaki karışıklığı çözecektir. Hesapları arasında "aşk" yoktu fakat Joss ile tanıştığında her şey eskisi gibi gitmez.
Brady, sarıya yakın açık kahverengi saçları, kahverengi gözleri, uzun boyu ve yapılı bedeniyle yakışıklı bir adam.


***
Marco Vieri, Özel Kuvvet askeriyken aldığı ciddi yara sonrasında malulen emekli olmuş. Whiskey adındaki müzik kulübünde barmen olarak çalışıyor. Brady’nin en yakın arkadaşı, Alyssa’nın çocukluk aşkı ve hayat arkadaşı. Marco; mavi gözleri, kahverengi saçları, sol yanağındaki gamzesiyle oldukça çekici bir adam.



***
Alyssa Scott, annesinin kaybı ve babasının kötü davranışlarıyla kabus gibi bir çocukluk geçirmiş. Bu süre zarfında Marco ve ailesi ile yaşanan kötü anları gerisinde bırakmayı başarmış. Çocukluk aşkı Marco ile evlenerek mutluluğa da kavuştu. Alyssa; derin kahverengi gözleri, çikolata rengi uzun dalgalı saçlarıyla güzel bir kadın.



...

Aslında kitapta ki karakterler bu dördünden ibaret değildi fakat benim içime sinen ve sevdiğim karakterler bunlar idi. O yüzden en bir sevdiklerimi hazırladım.
Ve müzik!

Benim en sevdiğim grup olan Maroon 5'den seçmeler ile karşınıza çıkıyorum. Hem çiftçimize yakıştırdığım hem de dinlemekten asla bıkmayacağım şarkılardır bunlar. Umarım sizler de severek dinlersiniz ;)

...

Maroon 5 - In Your Pocket
Maroon 5 - It Was Always You
Maroon 5 - Love Somebody
Maroon 5 - Lucky Strike
Maroon 5 - She Will Be Love
Maroon 5 - Tickets
Maroon 5 - Wake Up Call

Kitabı okurken bu şarkıları da keyifle dinleyin ;)

0 comments:

Yorum Gönder