Deli Dolu Bir Yaz - Toni Blake || Kitap Yorumu


Kitabın Yazar: Toni Blake
Orijinal İsim: One Reckless Summer (Destiny, #1)
Çeviri: Buket Ulukut 
Yayınevi: Nemesis Kitap
Sayfa Sayısı: 370
Yayın Yılı: 2014




Arka Kapak Yazısı



Destiny serisiyle tanışın...
Harika bir evlat... Okulun en başarılı öğrencisi... Mükemmel bir eş...
Jenny Tolliver hayatının her döneminde iyi bir kız olmuştu ama bu ona hiçbir şey kazandırmamıştı. İşte şimdi de ilk aşkıyla yaptığı evlilik, adi bir aldatma hikayesiyle sona ermişti. Destiny, doğup büyüdüğü, göl kıyısındaki o mükemmel kasaba ona kucak açabilirdi. Orada, aklındaki bütün soruların cevaplarını aramaya başlayacak ve kendine yeni bir yol çizmeye çalışacaktı.
Destinyde karşısına kasabanın kötü çocuğu Mick Brodynin çıkması ise tam anlamıyla sürpriz olmuştu. İyi kızla kötü çocuk buluşmuştu. Onları bir araya getiren sır ise hem tehlikeli hem de tutkulu olayların başlangıcı gibiydi.
Deli dolu bir yaz onları bekliyordu...






2014 yılının son okuduğum kitap ve 2015 yılının ilk yorum yaptığım kitap!


Aslında bu kitap hakkında çok söylenmesi gereken şey var. Yazarın anlatımında sıkıntı çekmedim. akıcıydı. Çok çabuk bitti kitap. Çeviride de sıkıntı yoktu. Çevirenin ellerine sağlık iyi iş çıkarmıştı. Ama bir şey ya eksikti kitapta yada fazla. Tam olarak aldığım tat yarımdı. Bir şeyler olması gerekirdi ki kitap tam olsundu.
Konusu aslında dikkat çekici. De işte de'leri ve da'ları vardı.
Mesela yazar canı sıkıldıkça çiftimizi tavşanlara dönüştürüp bolca itiş kakışa itti. Onu yapmayıp Mick'e biraz daha fazla yer verseydi, adamın çektiği acıları yaşadığı zorluklara değinseydi tam olurdu. galiba buldum neyin eksik olduğunu. Kitaptaki tek eksik karakterlerin duygularına daha fazla düşmemiş olmasıydı. Şöyle ki biraz önce bahsettiğim gibi çiftimizin yatak performanslarını yazmak yerine karakterler yoğunlaşsaydı belki de daha çok seveceğim bir kitap olabilirdi. Tekrar okur muyum? Hayır. ama devamını merak etmiyor değilim. Bir ümit yazarı, kendini daha konuya adapte halde bulurum ve böylece de okuduğumdan daha fazla zevk alırım.
Ve üzgünüm puanım kısıtlı olacaktır bu kitaba. artılarının yanı sıra eksileri bol bir kitap!


Kitaba puanım :







0 comments:

Yorum Gönder